S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC - українізація

Dr Guard
Админ

S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC - українізація

Повідомлення Dr Guard » 11 червня 2025, 16:24

Почав займатися перекладом популярної модифікації S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC з патчем 1.4007. Зараз закінчив переклад головного меню та меню налаштувань, а також багато інших дрібниць. Детальніше, що саме було зроблено:

- Головне меню - 100%;
- Налаштування усіх параметрів гри - 100%;
- Інформація в КПК, а саме мапа, назви локацій, функції, тощо - 100%;
- Діалоги з персонажами на локації Кордон - 60%;
- Імена персонажів та інформація про них - 20%;
- Завдання на Кордоні - 90%.
- Назви деяких елементів інвентарю - 10%.

S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC - українізація - ss_user_06-08-25_14-03-53_(mainmenu)_(null).jpg

Робота активно триває. Перекладаю тексти з англійської локалізації, але інколи доводиться дивитися і в російську для порівняння (коли переклад з англійської викликає питання). Ба більше: виправив деякі помилки, наприклад, відсутність назви кількох предметів. Найближчим часом планую зробити кілька коротеньких відео з попереднім оглядом зробленої роботи.

Ви запитаєте: а що, немає локалізації на цей мод??? Я не знайшов. Є українська на оригінальний мод Lost Alpha, але, наскільки я це зрозумів, вона не підходить для DC. Переносити її з однієї версії на іншу бажання немає.

Паралельно з цим "тут і зараз" працюю над локалізацією кількох інших модифікацій. Одну невеличку модифікацію я вже навіть зміг майже повністю озвучити за допомогою ШІ. Впевнений, що результат буде епічний.

S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC - українізація - ss_user_06-08-25_21-00-23_(mainmenu)_(null).jpg

S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC - українізація - ss_user_06-10-25_21-46-30_(la01_escape)_w_default_clear_08_00_to_default_clear_09_00_gt_08-11.jpg

S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC - українізація - ss_user_06-10-25_21-46-49_(la01_escape)_w_default_clear_08_00_to_default_clear_09_00_gt_08-13.jpg
Зображення
Зображення
Зображення

Повернутись до “Українізація комп'ютерних ігор”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість