S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC - українізація
Почав займатися перекладом популярної модифікації S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC з патчем 1.4007. Зараз закінчив переклад головного меню та меню налаштувань, а також багато інших дрібниць. Детальніше, що саме було зроблено:
- Головне меню - 100%;
- Налаштування усіх параметрів гри - 100%;
- Інформація в КПК, а саме мапа, назви локацій, функції, тощо - 100%;
- Діалоги з персонажами на локації Кордон - 60%;
- Імена персонажів та інформація про них - 20%;
- Завдання на Кордоні - 90%.
- Назви деяких елементів інвентарю - 10%.
Робота активно триває. Перекладаю тексти з англійської локалізації, але інколи доводиться дивитися і в російську для порівняння (коли переклад з англійської викликає питання). Ба більше: виправив деякі помилки, наприклад, відсутність назви кількох предметів. Найближчим часом планую зробити кілька коротеньких відео з попереднім оглядом зробленої роботи.
Ви запитаєте: а що, немає локалізації на цей мод??? Я не знайшов. Є українська на оригінальний мод Lost Alpha, але, наскільки я це зрозумів, вона не підходить для DC. Переносити її з однієї версії на іншу бажання немає.
Паралельно з цим "тут і зараз" працюю над локалізацією кількох інших модифікацій. Одну невеличку модифікацію я вже навіть зміг майже повністю озвучити за допомогою ШІ. Впевнений, що результат буде епічний.
- Головне меню - 100%;
- Налаштування усіх параметрів гри - 100%;
- Інформація в КПК, а саме мапа, назви локацій, функції, тощо - 100%;
- Діалоги з персонажами на локації Кордон - 60%;
- Імена персонажів та інформація про них - 20%;
- Завдання на Кордоні - 90%.
- Назви деяких елементів інвентарю - 10%.
Робота активно триває. Перекладаю тексти з англійської локалізації, але інколи доводиться дивитися і в російську для порівняння (коли переклад з англійської викликає питання). Ба більше: виправив деякі помилки, наприклад, відсутність назви кількох предметів. Найближчим часом планую зробити кілька коротеньких відео з попереднім оглядом зробленої роботи.
Ви запитаєте: а що, немає локалізації на цей мод??? Я не знайшов. Є українська на оригінальний мод Lost Alpha, але, наскільки я це зрозумів, вона не підходить для DC. Переносити її з однієї версії на іншу бажання немає.
Паралельно з цим "тут і зараз" працюю над локалізацією кількох інших модифікацій. Одну невеличку модифікацію я вже навіть зміг майже повністю озвучити за допомогою ШІ. Впевнений, що результат буде епічний.
-
Crime User
- Гость
Є локалізація, ти погано шукав
Але якщо вже так хочеться щось перекласти - буде дуже цікаво на це подивитися.
Але якщо вже так хочеться щось перекласти - буде дуже цікаво на це подивитися.- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Є, але тільки на звичайну версію. Я теж колись шукав - не знайшов. Написано, що укр. локалізація вбудовано у гру, але це не так.
Billy T. Joy, DC здається майже нічим не відрізняється від звичайної версії, тому має підходити.
Crossreed, ні, DC - це більш розширене видання оригінального моду. Там були перероблені локації, додані нові місії, виправлені баги та багато чого.
- Martian Doctor
- Респектабельный юзер
Dr Guard, коли вже чекати на перше відео з демонстрацією локалізації? Робота гарна, може, задоначу, коли робота буде доведена до кінця.
Я ще той інопланетянин!
Dr Guard писав:Source of the post Почав займатися перекладом популярної модифікації S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC
О, чудово! Друже, дай знати, коли закінчиш цим займатися

- Прорабченко
- Опытный
Dr Guard, та ти дуже щільно зайнявся локалізаціями. Це дуже добре
Можу підкинути кілька ігор, які буквально кричать, що їх треба перекласти.
Можу підкинути кілька ігор, які буквально кричать, що їх треба перекласти.Користуючись Моментом, хочу передати привіт своїм друзям, які теж користуються Моментом...
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Нікстер писав:Source of the post Друже, дай знати, коли закінчиш цим займатися
Скоріш за все готова локалізація одразу буде опублікована тут.
Billy T. Joy, так, звичайно. Я як можу обійти увагою улюблений форум?
Користувачі форуму Деслаб - перші, які про все дізнаються, якщо, звісно сюди заходять.
Користувачі форуму Деслаб - перші, які про все дізнаються, якщо, звісно сюди заходять.- Proctor Hydra
- Участник
О, круто!
Є якісь новини з локалізації? Можливо, є якісь проблеми?
Є якісь новини з локалізації? Можливо, є якісь проблеми?Повернутись до “Українізація комп'ютерних ігор”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей