S.T.A.L.K.E.R. 2 - пошук артефактів
- Бурковський
- Респектабельный юзер
Ділимося інформацією про те, де та як шукати артефакти у грі S.T.A.L.K.E.R. 2. Перше питання: знаю, що на Старому млині є артефакт, але я не можу його знайти. Здається, там є якась печера з аномаліями, яле якщо в неї стрибнути через дірку в підлозі в якомусь сараї - одразу гинеш. Поруч з цим сараєм є колодязь з драбиною, але прохід в ньому заблоковано. Це черговий баг чи я щось неправильно роблю?
Дивно, як можна не помітити діру в підлозі в будинку на півночі від того сараю? Там досить зручний прохід, а в самій печері дійсно є артефакт, але остерігайся хімічних аномалій! Їх там теж вистачає.
- Атомний Гагарін
- Не чайник!
Досить дивна механіка розміщення артефактів у грі. Це не данина канону, де артефакти було діставати значно простіше та швидше. А ви як вважаєте?
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Краще напишіть хтось, де знайти антирадіаційні артефакти? Я дивлюся, що з ними у грі серйозний дефіцит
Пройшов повністю вже три локації, а жодного антирадіаційного артефакту не знайшов.

- Martian Doctor
- Респектабельный юзер
Бурковський, ти коли сталкера Косого на млині знаходив, він хіба не давав тобі завдання знайти в цій печері артефакт? Чи ти його вбив? 

Я ще той інопланетянин!
- Fatal Error
- Не чайник!
Я не можу знайти артефакт "Корона" для Сича. Підкажіть, де його шукати? Пошук веде на русняві гайди, які я принципово не читаю та не дивлюсь.
- Бурковський
- Респектабельный юзер
Fatal Error писав:Source of the post Я не можу знайти артефакт "Корона" для Сича.
Шукай артефакт у селі Ізумрудне, десь в центрі Затону знаходиться. Є ще одна корона: поруч з локацією Болото є село, де тусуються сталкери. Поруч є озеро та кінець локації. Крізь озеро йде залізниця та затоплений міст. По мосту можна потрапити на невеличкий острів, де живуть зомбі. Йди по залізниці та знайдеш установку для артефактів. В ній теж є корона.
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Бурковський, може підкажеш, де шукати Щурячого короля? Це теж завдання Сича.
- Hugh Morjou
- Респектабельный юзер
Я два рази знаходив Щурячий король. Перший раз його дає сталкер на Смітнику, який застряг серед аномалій Електра та благає про допомогу вибратися звідти. Винагородою буде саме цей артефакт.

- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Hugh Morjou писав:Source of the post Перший раз його дає сталкер на Смітнику, який застряг серед аномалій Електра
От бл*ха, а я його продав

Billy T. Joy писав:Source of the post А другий раз
Його можна знайти у Мертвій печері на Кордоні, біля скелету сталкера. Тільки обережно: на виході з печери з'явиться контролер.
- Атомний Гагарін
- Не чайник!
Я майже завжди продаю артефакти, які знаходжу, якщо вони мені не потрібні. Але ближче до середини гри я зрозумів, що робити цього не можна було 

Я дуже рідко продаю артефакти саме через те, що вони можуть ще знадобитися, але я постійно плутаюся та не пам'ятаю одразу, чи є вже той чи інший артефакт у мене чи ні. А їх у грі дуже багато.
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0
- 690
-
СанТехНік
Переглянути останнє повідомлення
11 серпня 2018, 20:42