S.T.A.L.K.E.R. 2 - пошук артефактів
- Бурковський
- Респектабельный юзер
Ділимося інформацією про те, де та як шукати артефакти у грі S.T.A.L.K.E.R. 2. Перше питання: знаю, що на Старому млині є артефакт, але я не можу його знайти. Здається, там є якась печера з аномаліями, яле якщо в неї стрибнути через дірку в підлозі в якомусь сараї - одразу гинеш. Поруч з цим сараєм є колодязь з драбиною, але прохід в ньому заблоковано. Це черговий баг чи я щось неправильно роблю?
Дивно, як можна не помітити діру в підлозі в будинку на півночі від того сараю? Там досить зручний прохід, а в самій печері дійсно є артефакт, але остерігайся хімічних аномалій! Їх там теж вистачає.
- Атомний Гагарін
- Не чайник!
Досить дивна механіка розміщення артефактів у грі. Це не данина канону, де артефакти було діставати значно простіше та швидше. А ви як вважаєте?
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Краще напишіть хтось, де знайти антирадіаційні артефакти? Я дивлюся, що з ними у грі серйозний дефіцит Пройшов повністю вже три локації, а жодного антирадіаційного артефакту не знайшов.
- Martian Doctor
- Респектабельный юзер
Бурковський, ти коли сталкера Косого на млині знаходив, він хіба не давав тобі завдання знайти в цій печері артефакт? Чи ти його вбив?
Я ще той інопланетянин!
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0
- 656
-
СанТехНік
Переглянути останнє повідомлення