Xbox Game Pass - як там з купівлею ігор?
- Бурковський
- Респектабельный юзер
Читав довідку від Xbox - багато питань залишилися не зрозумілими. Вирішив запитати, можливо хтось з таким стикався. Хочу придбати деякі ігри, які не доступні в Steam. Але мені пропонується придбати одну з двох підписок на ПК - PC та Ultimate. А самі ігри як придбати?
Конкретних відповідей ніде не знайшов.

Спочатку робиш підписку, а потім купуєш ігри. Ті ігри, що доступні тільки по підписці, після закінчення терміну підписки зникають, а ті, які ти придбав окремо, залишаються в тебе назавжди, як в Стимі.
- Атомний Гагарін
- Не чайник!
Бурковський, якщо ти завантажив якісь ігри, поки підписка активна, доступ до них припиняється, коли підписка закінчується. Щоб знову грати в ці ігри, потрібно поновити підписку або придбати гру окремо. Учасники Game Pass Ultimate отримують знижки на придбання ігор з каталогу. Тому якщо ти придбав гру за зниженою ціною під час підписки, вона залишається твоєю назавжди, навіть якщо підписка завершиться.
Game Pass Ultimate включає EA Play. Ігри з цієї бібліотеки також втрачають доступ після завершення підписки, якщо їх не було окремо придбано.
Підсумок: Ігри залишаються доступними лише тоді, якщо ти їх придбав (навіть зі знижкою), а не просто завантажив за умовами підписки.
Game Pass Ultimate включає EA Play. Ігри з цієї бібліотеки також втрачають доступ після завершення підписки, якщо їх не було окремо придбано.
Підсумок: Ігри залишаються доступними лише тоді, якщо ти їх придбав (навіть зі знижкою), а не просто завантажив за умовами підписки.
- Fatal Error
- Не чайник!
Що там такого, чого немає в Steam? Halo, наприклад, є не тільки в Game Pass.
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Fatal Error писав:Source of the post Що там такого, чого немає в Steam?
Ой як не згоден! Багато ігор, які є ексклюзивами для Xbox, були згодом портовані на Windows, а придбати їх можна тільки в Game Pass. Така в них політика, нічого не поробиш. Наприклад, Gears of War - є тільки на Game Pass, нажаль, бо я фанат цієї серії, а придбати її можна тільки там. Я спробував пограти по підписці на місяць, але якраз почалися блекаути через війну і нормально пограти я не зміг

- Fatal Error
- Не чайник!
Billy T. Joy, тоді зрозуміло, чому ти так захищаєш цей Game Pass 

-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 2
- 1386
-
Нікстер
Переглянути останнє повідомлення