Far Cry - франшиза, загальне обговорення
-
- Гость
Пропоную обговорення популярної ігрової франшизи Far Cry. Що поєднує ці ігри та про що вони? Що означає назва "Far Cry"? Кому які ігри подобаються? Та все, що пов'язане з цими іграми
Crime User писав:Source of the post Що означає назва "Far Cry"?
Назва гри "Far Cry" може бути інтерпретована кількома способами, враховуючи її англійські значення:
1. Фразеологічне значення:
У англійській мові вираз "far cry" означає "велика відстань" або "велика різниця". Це може вказувати на значну відстань або розбіжність від звичайного, повсякденного життя, що відображено в екстремальних і небезпечних середовищах гри. Гравці часто опиняються у віддалених і незвіданих місцях, далеких від цивілізації.
2. Прямий переклад:
У буквальному значенні "far cry" можна перекласти як "далекий крик". Це може натякати на екзотичні та віддалені місця, де розгортаються події гри, і на відчайдушні ситуації, з якими стикаються герої.
3. Тематика гри:
Назва "Far Cry" також відображає концепцію ігор серії, в яких гравці подорожують до різних віддалених куточків світу, таких як тропічні острови, африканські савани, гімалайські гори та інші екзотичні локації. Ці місця часто сповнені небезпек і пригод, що створює атмосферу великої відстані і відокремленості від звичайного життя.
В цілому, назва "Far Cry" вдало підкреслює головну ідею гри — дослідження віддалених і небезпечних територій, де гравці стикаються з численними викликами та пригодами.
- Прорабченко
- Опытный
Я грав лише в перші три гри, потім вже було не до того - сім'я, діти, робота Але усі ці ігри мені дуже сподобалися, ось що я можу сказати. Особливо перша, оригінальна гра від Crytek.
Пользуясь Моментом, хочу передать привет своим друзьям, которые тоже пользуются Моментом...
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
-
Deathloop - обговорення, рейтинг Вкладення
Ця тема має голосування. Dr Guard » 10 лютого 2022, 13:52 » в Game not over! - 5
- 1283
-
Elavik
Переглянути останнє повідомлення
14 лютого 2022, 16:13
-
-
-
Hitman 3 - рейтинг, обговорення Вкладення
Ця тема має голосування. Dr Guard » 12 лютого 2022, 16:12 » в Game not over! - 1
- 767
-
Rik0
14 лютого 2022, 15:30
-
-
- 5
- 1766
-
Бурковський