Каналізація Wavin, Чехія - обговорення (обсуждение, отзывы)
Wavin - приватна компанія, що займається виробництвом різноманітних пластикових каналізаційних монтажних систем. Заснована у 1955 році у місті Зволле, Нідерланди. Компанія має філії у 25 країнах Європи, включаючи Україну, а штат співробітників нараховує близько 5500 чоловік. Це найбільша європейська компанія у своїй галузі. З середини 2012 року компанія Wavin належить міжнародному концерну Mexichem, лідеру з виробництва трубних систем та відомому на ринку нафтохімічної продукції в Латинській Америці.
Вавін виробляє:
- установки для питної води;
- системи опалення та охолодження будівель;
- каналізаційні системи для очищення стічних вод;
- системи управління дощовою водою.
Назва "Wavin" походить від перших складів англійських слів: вода (вода) та вініл (вініл).
На українському ринку компанія відома, як виробник каналізаційних систем. Якість труб та з'єднань дуже висока. Гарантія на використання труб - близько 30 років.
Вавін виробляє:
- установки для питної води;
- системи опалення та охолодження будівель;
- каналізаційні системи для очищення стічних вод;
- системи управління дощовою водою.
Назва "Wavin" походить від перших складів англійських слів: вода (вода) та вініл (вініл).
На українському ринку компанія відома, як виробник каналізаційних систем. Якість труб та з'єднань дуже висока. Гарантія на використання труб - близько 30 років.
- Прорабченко
- Опытный
Для меня лично, Wavin - это вэри зер гуд, поскольку я других и не знаю и не работал с другими
Пользуясь Моментом, хочу передать привет своим друзьям, которые тоже пользуются Моментом...
Прорабченко, це не означає, що інших у нас і немає. Є, при чому, дуже багато, але це вже інша історія
Да, есть и другие торговые марки, вот в соседней теме обсуждается Poloplast. Как по мне, то эта канажка заслуживает признания. А Wavin - это тоже очень хорошая и доступная канализация.
Что имею - то и ввиду!
Просто Wavin уже давно на рынке. А Poloplast - нет.
З іншими не працював, але чи є щось інше на українському ринку? Я чув щось про Італ, але у продажу я цю канажку не зустрічав.
Якщо в кріїні повна дупа - це не привід бути в ній лайном!
Володимир, і добре, що не зустрічав - гуано рідкісне. Дуже крихкі труби. Їх можна поставити тільки у тому випадку, коли ви продаєте своє майно.
- Влад Корин
- Участник
Сам я еще ее не пользовался, но планирую в скором времени менять канажку на даче. Думаю, этот сабж убедил меня купить Wavin.
Влад Корин, бери для дачи наружную канажку, верное дело, если не регулярно будешь ею пользоваться, чтобы от перепадов температуры она у тебя не рассыпалась в прах.
Что имею - то и ввиду!
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
-
Акриловый клей Лакризил (Lacrysil) - обсуждение, отзывы
Перфилец » 21 листопада 2019, 17:54 » в Загальнобудівельні матеріали - 4
- 1191
-
Rik0
Переглянути останнє повідомлення
13 грудня 2019, 19:00
-
-
-
Смесители для ванной и умывальников торговой марки Nobili - отзывы, обсуждение Вкладення
Ця тема має голосування. Прорабченко » 28 грудня 2018, 10:47 » в Санітарна техніка. Опалення та кондиціювання. - 4
- 2712
-
Dr Guard
05 лютого 2019, 08:14
-
-
-
Отличия между канализацией Wavin и Ostendorf
Жора Вольперт » 21 листопада 2018, 09:45 » в Водопровід, каналізація, запірна арматура - 6
- 2454
-
Жора Вольперт
26 листопада 2018, 11:56
-
-
-
Greenworks - обсуждение товаров и электроинструментов
Юлиан » 24 вересня 2021, 19:40 » в Електроінструмент. Електричні та ручні прилади. - 17
- 3009
-
Dr Guard
14 грудня 2021, 19:18
-
-
-
Расходные материалы и инструменты S&R (Германия) - обсуждение, мнения Вкладення
Ця тема має голосування. Rik0 » 08 травня 2018, 19:13 » в Електроінструмент. Електричні та ручні прилади. - 17
- 4154
-
Прорабченко
07 вересня 2018, 04:27
-
Повернутись до “Водопровід, каналізація, запірна арматура”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей