Слимаки на городі
Слимаки на городі
Як вивести слимаків з городу? Задовбали, їх прямо якесь нашестя! 

Слимаки на городі
Нікстер, існує кілька ефективних способів виведення слимаків з городу без шкоди для них і без застосування хімічних засобів:
- Бар'єрні заходи: Розмістіть бар'єри, які ускладнюють їм прохід, наприклад, різні типи мульчі (наприклад, горіхова, кавова, або солом'яна). Слимаки не люблять переходити через такі матеріали.
- Використання пасток: Розмістіть пастки, наприклад, замочуючи кавунну шкірку або картопляну кірку в піддоні з водою. Слимаки приваблюються ароматом і застрягають у воді.
- Натуральні вороги: Зберіть у вашому саду тих, хто полює на слимаків, наприклад, жаб, птахів (зокрема, качок і горобців), жуків-ворогів і садових щурів.
- Ручний збір: Збирайте слимаків вручну ввечері або рано вранці, коли вони активні.
- Використання природних репелентів: Використовуйте природні репеленти, такі як пил з вапна, лаванди, м'яти або евкаліпту, розсипані навколо рослин, які ви хочете захистити.
Пам'ятайте, що слимаки грають певну роль у екосистемі, тож необхідно збалансувати заходи контролю за їхнім природним середовищем.
- Бар'єрні заходи: Розмістіть бар'єри, які ускладнюють їм прохід, наприклад, різні типи мульчі (наприклад, горіхова, кавова, або солом'яна). Слимаки не люблять переходити через такі матеріали.
- Використання пасток: Розмістіть пастки, наприклад, замочуючи кавунну шкірку або картопляну кірку в піддоні з водою. Слимаки приваблюються ароматом і застрягають у воді.
- Натуральні вороги: Зберіть у вашому саду тих, хто полює на слимаків, наприклад, жаб, птахів (зокрема, качок і горобців), жуків-ворогів і садових щурів.
- Ручний збір: Збирайте слимаків вручну ввечері або рано вранці, коли вони активні.
- Використання природних репелентів: Використовуйте природні репеленти, такі як пил з вапна, лаванди, м'яти або евкаліпту, розсипані навколо рослин, які ви хочете захистити.
Пам'ятайте, що слимаки грають певну роль у екосистемі, тож необхідно збалансувати заходи контролю за їхнім природним середовищем.
- Прорабченко
- Опытный
Слимаки на городі
Я з металу робив бар'єри, слимаки на мій город не лізли через них 

Користуючись Моментом, хочу передати привіт своїм друзям, які теж користуються Моментом...
- Martian Doctor
- Респектабельный юзер
Слимаки на городі
Dr Guard, мені завжди було цікаво, а звідки ти так багато знаєш? І про город, і про будівництво, освіта чи що?
Я ще той інопланетянин!
Слимаки на городі
Інколи мені здається, що тут на форумі знають більше, ніж я можу знайти в Інтернеті 

- Martian Doctor
- Респектабельный юзер
Слимаки на городі
Волог, тут просто багато спеціалістів в різних галузях. Перша галузь - пошук Google 

Я ще той інопланетянин!
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 3
- 244
-
rendolf
Переглянути останнє повідомлення