Слимаки на городі

Нікстер
Новичок

Слимаки на городі

Повідомлення Нікстер » 03 квітня 2024, 17:47

Як вивести слимаків з городу? Задовбали, їх прямо якесь нашестя! :(

Dr Guard
Админ

Слимаки на городі

Повідомлення Dr Guard » 03 квітня 2024, 17:51

Нікстер, існує кілька ефективних способів виведення слимаків з городу без шкоди для них і без застосування хімічних засобів:

- Бар'єрні заходи: Розмістіть бар'єри, які ускладнюють їм прохід, наприклад, різні типи мульчі (наприклад, горіхова, кавова, або солом'яна). Слимаки не люблять переходити через такі матеріали.

- Використання пасток: Розмістіть пастки, наприклад, замочуючи кавунну шкірку або картопляну кірку в піддоні з водою. Слимаки приваблюються ароматом і застрягають у воді.

- Натуральні вороги: Зберіть у вашому саду тих, хто полює на слимаків, наприклад, жаб, птахів (зокрема, качок і горобців), жуків-ворогів і садових щурів.

- Ручний збір: Збирайте слимаків вручну ввечері або рано вранці, коли вони активні.

- Використання природних репелентів: Використовуйте природні репеленти, такі як пил з вапна, лаванди, м'яти або евкаліпту, розсипані навколо рослин, які ви хочете захистити.

Пам'ятайте, що слимаки грають певну роль у екосистемі, тож необхідно збалансувати заходи контролю за їхнім природним середовищем.
Зображення
Зображення
Зображення

Прорабченко
Опытный

Слимаки на городі

Повідомлення Прорабченко » 03 квітня 2024, 18:11

Я з металу робив бар'єри, слимаки на мій город не лізли через них :)
Користуючись Моментом, хочу передати привіт своїм друзям, які теж користуються Моментом...

Martian Doctor
Респектабельный юзер

Слимаки на городі

Повідомлення Martian Doctor » 07 квітня 2024, 13:48

Dr Guard, мені завжди було цікаво, а звідки ти так багато знаєш? І про город, і про будівництво, освіта чи що?
Я ще той інопланетянин!

Волог
Не чайник!

Слимаки на городі

Повідомлення Волог » 07 квітня 2024, 13:54

Інколи мені здається, що тут на форумі знають більше, ніж я можу знайти в Інтернеті :D

Martian Doctor
Респектабельный юзер

Слимаки на городі

Повідомлення Martian Doctor » 23 квітня 2024, 18:22

Волог, тут просто багато спеціалістів в різних галузях. Перша галузь - пошук Google :D
Я ще той інопланетянин!

Повернутись до “Сад. Город. Екстер'єр. Інтер'єр.”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей