Секрети в іграх - в чому сенс?

Hugh Morjou
Респектабельный юзер

Повідомлення Hugh Morjou » 11 лютого 2025, 10:40

Друзі! Давайте подискутуємо на таку цікаву, як на мене, тему: в чому сенс наявності секретів, великодок та секретних локацій, тощо, в комп'ютерних іграх? Я не розумію, навіщо? Може є якесь досить переконливе пояснення?
Секрети в іграх - в чому сенс? - знайшов-секрет.jpg
Зображення

Атомний Гагарін
Не чайник!

Повідомлення Атомний Гагарін » 11 лютого 2025, 11:40

Дивний якийсь в тебе запит на обговорення. Що тут казати, секрети в іграх - це практично невід'ємна частина будь-яких сучасних ігор. Як без цього я взагалі не розумію. Пошук секретів або великодок, кому як більше подобається це називати, це трішки урізноманітнює геймплей, проходження стає не таким нудним. Але ж треба ще знати, де саме ці секрети шукати.

Dr Guard
Админ

Повідомлення Dr Guard » 11 лютого 2025, 11:44

Атомний Гагарін писав:Source of the post Пошук секретів або великодок, кому як більше подобається це називати

Секрети та великодки - це різні речі. Секрет - це щось, що обов'язково сховане від гравців і знайти це щось просто так буває досить складно. Великодка - це посилання на щось інше, що не має відношення до поточної гри, наприклад виликодка у Тіні Чорнобиля на Гордона Фрімена, або колесо з серіалу Загублені наприкінці гри Singularity.
Зображення
Зображення
Зображення

Hugh Morjou
Респектабельный юзер

Повідомлення Hugh Morjou » 11 лютого 2025, 11:53

Атомний Гагарін писав:Source of the post Дивний якийсь в тебе запит на обговорення.

Нічого дивного. Я просто не до кінця розумію, навіщо їх в принципі додають у ігри? Така тема тут не піднімалася, тому давайте подискутуємо.
Зображення

Повернутись до “Game not over!”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість