Секрети в іграх - в чому сенс?
- Hugh Morjou
- Респектабельный юзер
Друзі! Давайте подискутуємо на таку цікаву, як на мене, тему: в чому сенс наявності секретів, великодок та секретних локацій, тощо, в комп'ютерних іграх? Я не розумію, навіщо? Може є якесь досить переконливе пояснення?

- Атомний Гагарін
- Не чайник!
Дивний якийсь в тебе запит на обговорення. Що тут казати, секрети в іграх - це практично невід'ємна частина будь-яких сучасних ігор. Як без цього я взагалі не розумію. Пошук секретів або великодок, кому як більше подобається це називати, це трішки урізноманітнює геймплей, проходження стає не таким нудним. Але ж треба ще знати, де саме ці секрети шукати.
Атомний Гагарін писав:Source of the post Пошук секретів або великодок, кому як більше подобається це називати
Секрети та великодки - це різні речі. Секрет - це щось, що обов'язково сховане від гравців і знайти це щось просто так буває досить складно. Великодка - це посилання на щось інше, що не має відношення до поточної гри, наприклад виликодка у Тіні Чорнобиля на Гордона Фрімена, або колесо з серіалу Загублені наприкінці гри Singularity.
- Hugh Morjou
- Респектабельный юзер
Атомний Гагарін писав:Source of the post Дивний якийсь в тебе запит на обговорення.
Нічого дивного. Я просто не до кінця розумію, навіщо їх в принципі додають у ігри? Така тема тут не піднімалася, тому давайте подискутуємо.

-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0
- 196
-
Dr Guard
Переглянути останнє повідомлення
20 червня 2024, 18:35
-
-
GeForce Experience не робить скріншоти у іграх
Вундерсольдат » 02 жовтня 2021, 17:31 » в Технічні ігрові питання - 5
- 1676
-
Rik0
27 жовтня 2021, 13:51
-
-
-
SSD для PCI-E - чи є в них сенс?
Володимир » 10 вересня 2019, 20:06 » в Пристрої зберігання та перенесення інформації - 1
- 886
-
Вольтовулон
10 вересня 2019, 21:47
-
-
-
Ударний шурупокрут - чи є в ньому сенс?
Вундерсольдат » 27 квітня 2021, 18:54 » в Електроінструмент. Електричні та ручні прилади. - 3
- 881
-
Proctor Hydra
22 вересня 2021, 15:37
-
-
- 8
- 3150
-
Sanyo