Як справи?
- Hugh Morjou
- Респектабельный юзер
Як справи?
Самі знаєте, в яких умовах ми живемо вже майже три роки. Тому й не піднімав таку тему, та й дивлюсь, що її тут ніхто не піднімав. У нас тут зібралися українські користувачі і спілкуємося ми виключно українською. Вирішив створити тему, де ми зможемо ділитися тим, хто як живе, як змінилося наше життя після початку повномасштабного вторгнення, які події у кого відбулися, тощо. Хтось поїхав, хтось ні, хтось когось втратив, впевнений, що є серед нас такі, хтось можливо воює, а когось вже немає
Коротше кажучи, як ваші справи, друзі? Що відомо за інших наших користувачів? Можливо ви підтримуєте зв'язок? Поділіться, розкажіть, що та як.
Коротше кажучи, як ваші справи, друзі? Що відомо за інших наших користувачів? Можливо ви підтримуєте зв'язок? Поділіться, розкажіть, що та як.
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Як справи?
Та як, я живу, як і жив. Навіть працюю на своєму місці. Найцікавіше, що я давно нічого не планую. Доживемо до перемоги - тоді буду щось планувати. А ти як? До речі, де Rik0? Він же здається друг Адміністрації форуму.
Як справи?
У мене все відносно добре. Я ж і під окупацією трішки побував
Потім я з сім'єю поїхав звідти, зараз у селі на Полтавщині живу. Тут дуже спокійно та тихо. А Rik0 живий здоровий, у мене є його телефон. Чим займається - не знаю. У нього виникли проблеми через те, що він погано знає українську - він же з расеї приїхав, хоча тут живе вже років 7 мабуть та має український паспорт. Якби не спадок, який йому бабуся з дідусем залишили - він би паспорт не отримав.
Потім я з сім'єю поїхав звідти, зараз у селі на Полтавщині живу. Тут дуже спокійно та тихо. А Rik0 живий здоровий, у мене є його телефон. Чим займається - не знаю. У нього виникли проблеми через те, що він погано знає українську - він же з расеї приїхав, хоча тут живе вже років 7 мабуть та має український паспорт. Якби не спадок, який йому бабуся з дідусем залишили - він би паспорт не отримав.- Hugh Morjou
- Респектабельный юзер
Як справи?
Dr Guard писав:Source of the post А Rik0 живий здоровий, у мене є його телефон.
О так, нагадай йому про наш форум. Як він, вже перейшов на українську хоча б частково?
У мене - теж відносно нормально. Якось живу. Постійно під обстрілами, бо під Києвом живу. Думав кудись поїхати, але ні. Я у себе вдома, я на своїй землі.

Як справи?
Hugh Morjou писав:Source of the post О так, нагадай йому про наш форум. Як він, вже перейшов на українську хоча б частково?
Вже не частково, а повністю. Він на курси ходив і це не прикол.
Як справи?
У мене теж все норм, живий - це головне. Теж переїхав, як деякі, але не так далеко - лише у сусіднє місто, до батьків.
Як справи?
Billy T. Joy писав:Source of the post До речі, де Rik0?
Де, в Чернігові, як і раніше
В мене ж тут будинок. Перейшов на українську, але мушу зізнатися, що в принципі зараз, нажаль, люди розмовляють обома мовами - і російською, і українською.
Что имею - то и ввиду!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість