Як справи?
- Hugh Morjou
- Респектабельный юзер
Як справи?
Самі знаєте, в яких умовах ми живемо вже майже три роки. Тому й не піднімав таку тему, та й дивлюсь, що її тут ніхто не піднімав. У нас тут зібралися українські користувачі і спілкуємося ми виключно українською. Вирішив створити тему, де ми зможемо ділитися тим, хто як живе, як змінилося наше життя після початку повномасштабного вторгнення, які події у кого відбулися, тощо. Хтось поїхав, хтось ні, хтось когось втратив, впевнений, що є серед нас такі, хтось можливо воює, а когось вже немає
Коротше кажучи, як ваші справи, друзі? Що відомо за інших наших користувачів? Можливо ви підтримуєте зв'язок? Поділіться, розкажіть, що та як.

- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Як справи?
Та як, я живу, як і жив. Навіть працюю на своєму місці. Найцікавіше, що я давно нічого не планую. Доживемо до перемоги - тоді буду щось планувати. А ти як? До речі, де Rik0? Він же здається друг Адміністрації форуму.
Як справи?
У мене все відносно добре. Я ж і під окупацією трішки побував
Потім я з сім'єю поїхав звідти, зараз у селі на Полтавщині живу. Тут дуже спокійно та тихо. А Rik0 живий здоровий, у мене є його телефон. Чим займається - не знаю. У нього виникли проблеми через те, що він погано знає українську - він же з расеї приїхав, хоча тут живе вже років 7 мабуть та має український паспорт. Якби не спадок, який йому бабуся з дідусем залишили - він би паспорт не отримав.

- Hugh Morjou
- Респектабельный юзер
Як справи?
Dr Guard писав:Source of the post А Rik0 живий здоровий, у мене є його телефон.
О так, нагадай йому про наш форум. Як він, вже перейшов на українську хоча б частково?
У мене - теж відносно нормально. Якось живу. Постійно під обстрілами, бо під Києвом живу. Думав кудись поїхати, але ні. Я у себе вдома, я на своїй землі.

Як справи?
Hugh Morjou писав:Source of the post О так, нагадай йому про наш форум. Як він, вже перейшов на українську хоча б частково?
Вже не частково, а повністю. Він на курси ходив і це не прикол.
Як справи?
У мене теж все норм, живий - це головне. Теж переїхав, як деякі, але не так далеко - лише у сусіднє місто, до батьків.
Як справи?
Billy T. Joy писав:Source of the post До речі, де Rik0?
Де, в Чернігові, як і раніше

Что имею - то и ввиду!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей