Як справи?

Hugh Morjou
Респектабельный юзер

Як справи?

Повідомлення Hugh Morjou » 12 лютого 2025, 10:28

Самі знаєте, в яких умовах ми живемо вже майже три роки. Тому й не піднімав таку тему, та й дивлюсь, що її тут ніхто не піднімав. У нас тут зібралися українські користувачі і спілкуємося ми виключно українською. Вирішив створити тему, де ми зможемо ділитися тим, хто як живе, як змінилося наше життя після початку повномасштабного вторгнення, які події у кого відбулися, тощо. Хтось поїхав, хтось ні, хтось когось втратив, впевнений, що є серед нас такі, хтось можливо воює, а когось вже немає :( Коротше кажучи, як ваші справи, друзі? Що відомо за інших наших користувачів? Можливо ви підтримуєте зв'язок? Поділіться, розкажіть, що та як.
Зображення

Billy T. Joy
Респектабельный юзер

Як справи?

Повідомлення Billy T. Joy » 12 лютого 2025, 10:35

Та як, я живу, як і жив. Навіть працюю на своєму місці. Найцікавіше, що я давно нічого не планую. Доживемо до перемоги - тоді буду щось планувати. А ти як? До речі, де Rik0? Він же здається друг Адміністрації форуму.

Dr Guard
Админ

Як справи?

Повідомлення Dr Guard » 12 лютого 2025, 10:44

У мене все відносно добре. Я ж і під окупацією трішки побував :( Потім я з сім'єю поїхав звідти, зараз у селі на Полтавщині живу. Тут дуже спокійно та тихо. А Rik0 живий здоровий, у мене є його телефон. Чим займається - не знаю. У нього виникли проблеми через те, що він погано знає українську - він же з расеї приїхав, хоча тут живе вже років 7 мабуть та має український паспорт. Якби не спадок, який йому бабуся з дідусем залишили - він би паспорт не отримав.
Зображення
Зображення
Зображення

Hugh Morjou
Респектабельный юзер

Як справи?

Повідомлення Hugh Morjou » 12 лютого 2025, 10:51

Dr Guard писав:Source of the post А Rik0 живий здоровий, у мене є його телефон.

О так, нагадай йому про наш форум. Як він, вже перейшов на українську хоча б частково?

У мене - теж відносно нормально. Якось живу. Постійно під обстрілами, бо під Києвом живу. Думав кудись поїхати, але ні. Я у себе вдома, я на своїй землі.
Зображення

Dr Guard
Админ

Як справи?

Повідомлення Dr Guard » 12 лютого 2025, 18:53

Hugh Morjou писав:Source of the post О так, нагадай йому про наш форум. Як він, вже перейшов на українську хоча б частково?

Вже не частково, а повністю. Він на курси ходив і це не прикол.
Зображення
Зображення
Зображення

Fantom
Участник

Як справи?

Повідомлення Fantom » 12 лютого 2025, 19:05

У мене теж все норм, живий - це головне. Теж переїхав, як деякі, але не так далеко - лише у сусіднє місто, до батьків.

Rik0
Админ

Як справи?

Повідомлення Rik0 » 02 березня 2025, 17:19

Billy T. Joy писав:Source of the post До речі, де Rik0?

Де, в Чернігові, як і раніше :) В мене ж тут будинок. Перейшов на українську, але мушу зізнатися, що в принципі зараз, нажаль, люди розмовляють обома мовами - і російською, і українською.
Зображення
Что имею - то и ввиду!

Dr Guard
Админ

Як справи?

Повідомлення Dr Guard » 02 березня 2025, 17:36

Rik0, я ж тобі казав, що в тебе все вийде :D
Зображення
Зображення
Зображення

Повернутись до “Флудильня”

Хто зараз онлайн