Шпалери - до чи після натяжних стель?
- Вундерсольдат
- Участник
Шановні! Нарешті я достався до натяжних стель і тепер цікавлять деякі питання: на стінах є старі шпалери, їх я буду міняти. Але це потрібно робити до монтажу натяжних стель чи краще після? Що порадите? Я у таких справах не дуже
Вундерсольдат, бажано клеїти шпалери після монтажу натяжної стелі, тому що під час монтажу натяжної стелі можна випадково зачепити та пошкодити шпалери, а ви б цього не дуже хотіли б, чи не так? Клеїти шпалери доведеться максимально обережно.
Якщо все ж таки зачепили плівку натяжної стелі - негайно заклейте це місце липкою стрічкою (скотчем) та дзвоніть тим, хто монтував вам натяжну стелю, щоб вони це виправили. Може бути й таке, що одразу вони цього не зроблять. Тому в принципі після такого інциденту можете спокійно продовжувати клеїти шпалери й далі.
Якщо все ж таки зачепили плівку натяжної стелі - негайно заклейте це місце липкою стрічкою (скотчем) та дзвоніть тим, хто монтував вам натяжну стелю, щоб вони це виправили. Може бути й таке, що одразу вони цього не зроблять. Тому в принципі після такого інциденту можете спокійно продовжувати клеїти шпалери й далі.
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 8
- 1491
-
-=GadzzillA=-
Переглянути останнє повідомлення
18 жовтня 2023, 04:49