Війна Росії та України
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Війна Росії та України
Обговорюємо важливу тему сьогодення - потенційну повномасштабну війну Росії з Україною, що ви, шановні форумовці, про це думаєте? Також публікуємо важливі новини, що і де відбувається, що чути про загострення і таке інше.
Війна Росії та України
Я дивився наживо виступ нашого президента у Мюнхені. Впевнений, що його рейтинг зараз значно виріс, оскільки він дуже серьезно та дуже прямо сказав усьому світу, що він про них думає. Молодець, Володимир Олександрович! Так тримати!
Війна Росії та України
Народ, не пропадайте! Кто вы, где вы, отзовитесь! У меня все нормально, мой дом в Чернигове пока целый, но я вынужден был уехать, в тероборону меня не взяли, но поставили на учет. Как идут бои? Кто где? Пишите!
Что имею - то и ввиду!
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Війна Росії та України
Rik0, чому не взяли в тро? Вік не підходить чи що?
Війна Росії та України
Как же лихо все изменилось за время с момента начала полномасштабного вторжения Не в самую лучшую сторону, надо сказать.
Billy T. Joy, у меня российское гражданство, какое ТРО? Я хоть и украинец по обоим родителям, но в Украине живу не так давно. Досталось имущество в наследство - я сюда и переехал, в Чернигов. Уже есть вид на жительство, оформил незадолго до войны. Но с гражданством было туго, а сейчас так вообще. Меня пару раз чуть не загребли за российский паспорт в СБУ - чудом отделался. Ты как?
Billy T. Joy, у меня российское гражданство, какое ТРО? Я хоть и украинец по обоим родителям, но в Украине живу не так давно. Досталось имущество в наследство - я сюда и переехал, в Чернигов. Уже есть вид на жительство, оформил незадолго до войны. Но с гражданством было туго, а сейчас так вообще. Меня пару раз чуть не загребли за российский паспорт в СБУ - чудом отделался. Ты как?
Что имею - то и ввиду!
Війна Росії та України
Я так бачу, що наш форум вже давно на блекауті
Війна Росії та України
Нажаль, так, але я періодично сюди заходжу, оскільки тут є інформація, яка мені інколи дуже потрібна, оскільки зараз я підробляю тим, що налаштовую людям комп'ютери.
- Martian Doctor
- Респектабельный юзер
Війна Росії та України
Шановні, як змінилося ваше життя після початку повномасштабної війни? Чогось форум заглох після 22 лютого минулого року, хотілося б вірити, що всі живі здорові. Пишіть, публікуйте свої історії, можна навіть фото. Не мовчіть! Бачите - адмін повернувся та почав над сайтом працювати.
- Hugh Morjou
- Респектабельный юзер
Війна Росії та України
Dr Guard писав:Source of the post як змінилося ваше життя після початку повномасштабної війни?
Не в найкращий бік - будинок батьків зруйнували вщент, я сам живу в селі, ніде не працюю, тільки онлайн-проєкти, дохід невеликий, все дуже сильно змінилося (рашисти - п*дораси! )
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
-
Вибори президента України 2019 Вкладення
СанТехНік » 08 червня 2018, 14:25 » в Культура. Історія. Актуальне. - 103
- 20061
-
Прорабченко