Wolfenstein 3: чутки, плітки, факти

Вундерсольдат
Участник

Повідомлення Вундерсольдат » 28 квітня 2021, 21:05

У цій темі пропоную публікувати інформацію що до ймовірного релізу гри Wolfenstein 3 у цьому році. Поки що інформації не багато:
Wolfenstein 3 - остання гра в перезавантаженій серії, дія якої відбувається після Wolfenstein II: The New Colossus та Wolfenstein: Youngblood. Гра завершить трилогію. Вона буде розроблена студією MachineGames, а видана компанією Bethesda Softworks. Це було підтверджено Джерком Густафссоном під час конференції E3, про яку видання PCGamesN повідомило 14 червня 2017 року. Джерк Густафссон зазначив: "Закінчення трилогії залежить від того, наскільки добре буде продаватися Вольфенштейн II: The New Colossus". Вольфенштейн II поки що має "загалом позитивний" рейтинг, згідно з Вікіпедією та Metacritic, тому це означає, що гра має великі шанси мати продовження. Наразі невідомо, коли вона вийде, але, можливо, вже скоро уся інформація про Wolfenstein 3 буде оприлюднена.

За словами креативного директора Єнса Меттієса, у грі ми побачимо Меха-Гітлера, а за словами дизайнера MachineGames Андреаса Ерфорса, "це трохи погрався б із форматом персонажа".

У Wolfenstein 3 можливо з’явиться довгоочікуваний Sun Gun. Піт Хайнс із Bethesda підтвердив, що Youngblood - це допоміжна історія, яка "рухається вперед у часовій шкалі". Тому Wolfenstein 3 також стане продовженням Wolfenstein Youngblood.

Wolfenstein 3: чутки, плітки, факти - WFYB.jpg

Що ви думаєте про майбутню гру та чи вийде вона у цьому році?

Теле Пуля
Гость

Повідомлення Теле Пуля » 30 квітня 2021, 08:30

Хто його знає, в мене таке враження, що майбутня гра буде так собі. В останні ігри я не грав, мій комп їх не тягне :(

Dr Guard
Админ

Повідомлення Dr Guard » 03 травня 2021, 19:57

Кому як. Я в останній раз грав у Wolfenstein років з п'ять назад, не пам'ятаю, яка саме частина. Та й взагалі якось не до ігор останнім часом. Подивимось, що вона буде таке і чи варто в неї взагалі грати.
Зображення
Зображення
Зображення

Теле Пуля
Гость

Повідомлення Теле Пуля » 03 травня 2021, 20:02

Dr Guard, ти мабуть грав у The New Order, вже звісно старенька гра :) Але нормальна.

• Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Game not over!”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей