В підвалі сильно сиплеться штукатурка зі стін

Leonid Petrov
Гость

Повідомлення Leonid Petrov » 10 березня 2024, 09:27

Як вирішити проблему: в мене є підвал, в якому нещодавно я помітив, що зі стін сиплеться штукатурка. Я не знаю, що робити, раніше все було добре. Як я розумію, потрібно заново все штукатурити, але з чого почати? На що звернути увагу перед початком робіт? Не скажеш, що підвал досить вологий, все провітрюється. Звідки може йти волога?

Dr Guard
Админ

Повідомлення Dr Guard » 24 березня 2024, 08:30

Leonid Petrov, волога може йти з-під грунту, який майже завжди вологий. Для того, щоб вирішити цю проблему, потрібно зрозуміти, чому ця волога раптом почала потрапляти в стіни підвалу, якщо раніше цього не було. Якщо джерело вологи буде знайдене, можна починати по-новому штукатурити стіни. Але для початку бажано зняти стару штукатурку, якщо вона місцями погано тримається. Без цього немає сенсу щось штукатурити - знову все обсиплеться.

Після демонтажу старої штукатурки поверхню потрібно обробити антипліснявою ґрунтовкою. Потрібно зробити це декілька разів, поки не перестане вилазити сіра піна від роботи антисептику. Потім потрібно заґрунтувати звичайною ґрунтовкою і тільки після того, як все висохне - починати штукатурити.

Це так, дуже стисла інструкція :)
Зображення
Зображення
Зображення

• Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Загальнобудівельні матеріали”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість