Арматура у фундаменті
Арматура у фундаменті
Для фундаменту я планую використовувати арматуру. Буду зварювати її інвертором та укладати на відстані близько 8-10 см. Але турбує одне питання: оскільки арматура буде сталевою, то чи не спричинить її корозія втрату міцності фундаменту та усіх стін? Можливо, є якийсь спосіб уникнути цього?
Арматура у фундаменті
Есть такая штука - грунтовка по металлу. Прогрунтуй арматуру, которую будешь заливать бетоном. Я так делал, когда заливал стяжку в основании бассейна. И хотя там все равно используется гидроизоляция - какая-то доля воды непременно будет просачиваться и повлияет на продолжительность жизни данного бассейна
Что имею - то и ввиду!
- Прорабченко
- Опытный
Арматура у фундаменті
Грунтовать арматуру??? Ну вы даете! Хотя в теории работать будет, это же грунтовка, она не понижает адгезию, а повышает ее
Пользуясь Моментом, хочу передать привет своим друзьям, которые тоже пользуются Моментом...
- Прорабченко
- Опытный
Арматура у фундаменті
Главное - дождаться, пока грунтовка высохнет. Хотя я не представляю: как вы будете ее красить? Замучаетесь
Пользуясь Моментом, хочу передать привет своим друзьям, которые тоже пользуются Моментом...
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
-
Сливная арматура Sanit
Billy T. Joy » 19 серпня 2019, 21:35 » в Водопровід, каналізація, запірна арматура - 1
- 828
-
Rik0
Переглянути останнє повідомлення
24 серпня 2019, 19:50
-
-
-
Арматура для плити перекриття
Webdoc » 20 квітня 2024, 17:57 » в Метизи. Металоконструкції. Арматура. - 1
- 88
-
Dr Guard
20 квітня 2024, 18:01
-
-
-
Сливная запорная арматура - советы
iVan » 05 серпня 2018, 08:49 » в Санітарна техніка. Опалення та кондиціювання. - 5
- 1737
-
СанТехНік
23 травня 2019, 18:11
-
-
-
Сливная и впускная арматура для сантехники
Перфилец » 31 грудня 2019, 07:28 » в Санітарна техніка. Опалення та кондиціювання. - 1
- 779
-
СанТехНік
02 січня 2020, 07:05
-
-
-
Запорная трубопроводная арматура CMO мнения и отзывы Вкладення
Олег Сергеевич » 15 вересня 2020, 12:54 » в Водопровід, каналізація, запірна арматура - 4
- 1383
-
-=GadzzillA=-
23 вересня 2020, 20:26
-
Повернутись до “Метизи. Металоконструкції. Арматура.”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей