Визначення ПЗ для комп'ютерних ігор
- Кібердемон
- Новичок
У мене є підозра, що з ігровими драйверами щось не так - у деяких іграх виникають артефакти, які, згідно з моїм пошуком, можуть виникати через проблеми з бібліотеками, необхідними для запуску комп'ютерних ігор. Чи існують програми, які сканують комп'ютер на наявність чи відсутність програм, які необхідні для запуску переважної більшості сучасних комп'ютерних ігор, наприклад, може визначити, чи встановлений VC++, чи все в порядку з DirectX, тощо?
- Прорабченко
- Опытный
Ось програми, які можуть перевіряти наявність необхідних компонентів для запуску ігор, таких як DirectX, Visual C++ Redistributable, .NET Framework, драйвери та інші бібліотеки:
[DirectX Diagnostic Tool (DxDiag)] – вбудована утиліта Windows, яка перевіряє стан DirectX. Запускається командою dxdiag у вікні "Виконати" (Win + R).
[CPU-Z / GPU-Z] – ці утиліти надають детальну інформацію про апаратне забезпечення, включаючи підтримку DirectX та OpenGL.
[Driver Booster] – автоматично перевіряє та оновлює драйвери, включаючи ті, що потрібні для ігор.
[Dependency Walker] – аналізує запущені програми та визначає, яких бібліотек або файлів їм не вистачає.
[All in One Runtimes] – пакет, що автоматично встановлює важливі бібліотеки (VC++, DirectX, .NET Framework та інші).
[Game Fire] – оптимізатор ігор, який також перевіряє системні компоненти.
[Can You RUN It] – онлайн-сервіс від System Requirements Lab, який аналізує, чи підходить ваш ПК для конкретної гри (перевіряє наявність потрібних бібліотек).
[DirectX Diagnostic Tool (DxDiag)] – вбудована утиліта Windows, яка перевіряє стан DirectX. Запускається командою dxdiag у вікні "Виконати" (Win + R).
[CPU-Z / GPU-Z] – ці утиліти надають детальну інформацію про апаратне забезпечення, включаючи підтримку DirectX та OpenGL.
[Driver Booster] – автоматично перевіряє та оновлює драйвери, включаючи ті, що потрібні для ігор.
[Dependency Walker] – аналізує запущені програми та визначає, яких бібліотек або файлів їм не вистачає.
[All in One Runtimes] – пакет, що автоматично встановлює важливі бібліотеки (VC++, DirectX, .NET Framework та інші).
[Game Fire] – оптимізатор ігор, який також перевіряє системні компоненти.
[Can You RUN It] – онлайн-сервіс від System Requirements Lab, який аналізує, чи підходить ваш ПК для конкретної гри (перевіряє наявність потрібних бібліотек).
Користуючись Моментом, хочу передати привіт своїм друзям, які теж користуються Моментом...
Якщо у мене виникають якісь проблеми з іграми, то я ніколи не шукаю, у чому проблема. Як на мене, це зайве та не працює взагалі. Тому тільки переустановлення Windows з нуля.
- Кібердемон
- Новичок
Дякую за поради! 

-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
-
Українські локалізації комп'ютерних ігор - ЗАГАЛЬНА ТЕМА Вкладення