S.T.A.L.K.E.R. 2 - пошук артефактів
- Бурковський
- Респектабельный юзер
Ділимося інформацією про те, де та як шукати артефакти у грі S.T.A.L.K.E.R. 2. Перше питання: знаю, що на Старому млині є артефакт, але я не можу його знайти. Здається, там є якась печера з аномаліями, яле якщо в неї стрибнути через дірку в підлозі в якомусь сараї - одразу гинеш. Поруч з цим сараєм є колодязь з драбиною, але прохід в ньому заблоковано. Це черговий баг чи я щось неправильно роблю?
Дивно, як можна не помітити діру в підлозі в будинку на півночі від того сараю? Там досить зручний прохід, а в самій печері дійсно є артефакт, але остерігайся хімічних аномалій! Їх там теж вистачає.
- Атомний Гагарін
- Не чайник!
Досить дивна механіка розміщення артефактів у грі. Це не данина канону, де артефакти було діставати значно простіше та швидше. А ви як вважаєте?
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Краще напишіть хтось, де знайти антирадіаційні артефакти? Я дивлюся, що з ними у грі серйозний дефіцит
Пройшов повністю вже три локації, а жодного антирадіаційного артефакту не знайшов.
- Martian Doctor
- Респектабельный юзер
Бурковський, ти коли сталкера Косого на млині знаходив, він хіба не давав тобі завдання знайти в цій печері артефакт? Чи ти його вбив? 
Я ще той інопланетянин!
- Fatal Error
- Респектабельный юзер
Я не можу знайти артефакт "Корона" для Сича. Підкажіть, де його шукати? Пошук веде на русняві гайди, які я принципово не читаю та не дивлюсь.
- Бурковський
- Респектабельный юзер
Шукай артефакт у селі Ізумрудне, десь в центрі Затону знаходиться. Є ще одна корона: поруч з локацією Болото є село, де тусуються сталкери. Поруч є озеро та кінець локації. Крізь озеро йде залізниця та затоплений міст. По мосту можна потрапити на невеличкий острів, де живуть зомбі. Йди по залізниці та знайдеш установку для артефактів. В ній теж є корона.
- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Бурковський, може підкажеш, де шукати Щурячого короля? Це теж завдання Сича.
- Hugh Morjou
- Респектабельный юзер
Я два рази знаходив Щурячий король. Перший раз його дає сталкер на Смітнику, який застряг серед аномалій Електра та благає про допомогу вибратися звідти. Винагородою буде саме цей артефакт.

- Billy T. Joy
- Респектабельный юзер
Його можна знайти у Мертвій печері на Кордоні, біля скелету сталкера. Тільки обережно: на виході з печери з'явиться контролер.
- Атомний Гагарін
- Не чайник!
Я майже завжди продаю артефакти, які знаходжу, якщо вони мені не потрібні. Але ближче до середини гри я зрозумів, що робити цього не можна було 
Я дуже рідко продаю артефакти саме через те, що вони можуть ще знадобитися, але я постійно плутаюся та не пам'ятаю одразу, чи є вже той чи інший артефакт у мене чи ні. А їх у грі дуже багато.
- Proctor Hydra
- Участник
Як дістати артефакт в Токсичному болоті на Хімзаводі? Я його знайшов, але кнопка не натискається. Що робити? 
- Clive Krendel
- Гость
Proctor Hydra, це черговий баг. Спробуй перезавантажити збереження десь поблизу цього артефакту.
- Атомний Гагарін
- Не чайник!
Шановні! Повідомляйте про баги, помилки, глюки тощо безпосередньо розробникам! У них є офіційна форма для звернення: https://support.stalker2.com/hc/uk/cate ... leshooting
Треба робити нашу національну комп'ютерну гру кращою! Ваш внесок буде дуже доречним
Треба робити нашу національну комп'ютерну гру кращою! Ваш внесок буде дуже доречним
Повернутись до “Game not over!”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість